Bebio - Зеленият бранд


Сътрудничим си с няколко фабрики за производство на биоразградими и компостируеми изделия за еднократна употреба и имаме ексклузивни представителства в четири европейски страни. Благодарение на това винаги успяваме да предложим гъвкави, рентабилни и разнообразни алтернативи на опасните за околната среда пластмасови продукти, в които ежедневно се сервират, консумират или пренасят храни и напитки.


Продуктите са произведени от захарна тръстика, картофи и царевица и подлежат на пълно разграждане и компостиране. С целия този процес се подпомага селското стопанство, намалява се задръстването на депата за отпадъци и се увеличава ефективното усвояване на вредните емисии въглероден диоксид от растенията.


Търсим сред вас още повече партньори за разпространяването на биоразградими и компостируеми опаковки и продукти за еднократна употреба. Защото най-добрият начин да насърчим използването на био опаковки е да ги ползваме и предлагаме, за да бъде светът по-добро, по-чисто и по-приветливо място за живеене.


Търговската марка BeBio Think Green е регистрирана в Европейското Патентно Ведомство под номер 018272352 в класификациите, където попадат всички наши продукти.Свържете се с нас

Попълнете формата долу и наш представител ще се свърже с вас