биоразградими и компостируеми съдове за еднократна употреба

Храната е голяма страст. Фокусът е върху качеството и количеството й, начините на приготвяне, на подреждане, на опаковна за съхранение и пренасяне. И ето тук биоразградимите и компостируеми съдове и контейнери на BeBio могат да свършат добра работа - те са най-екологично чистите продукти за еднократна употреба, използвани в хранителната индустрия до момента. Обработват се чрез био технология, на която се дължи изключителната им здравина, високо качество и добър топлообмен. Не отделят вкус и аромат в храната, която се съхранява, пренася и доставя с тях. Могат да се ползват при температури от -25°C до +200°C, както и във фурни и микровълнови печки за затопляне на ястията.

 биоразградими и компостируеми  съдове за еднократна употреба

ЧИНИИ ЗА ВКУСНИ ПОРЦИИ

Кой ще откаже за вечеря свежа салата, красиво поднесена в чиния, която след няколко месеца ще подхранва друго растение, отглеждано за салата… Кръговрат, който може да промени здравословните и екологични условия в света, в който живеем. Ако обръщаме на био опаковките толкова внимание, колкото и на храната, ще открием начините те да бъдат не само екологични, но и икономически ефективни. Ето защо в каталога на BeBio различните размери и форми на биоразградимите и компостируеми чинии се предлагат основно в големи ХоРеКа опаковки. Заедно с кръглите, овални и квадратни чинии, има и чинии с прегради за ястията с гарнитури.

биоразградими чинии еднократни за топли точки

КУПИ ЗА СУПИ, САЛАТИ И МИСЛИ

В работното ежедневие топлата супа и свежата салата си имат запазена форма - тази на купичката за еднократна употреба, в която се сервират, пренасят и доставят. Когато тя е направена от пластмаса, рискът да се озове в природата и да навреди катастрофално на растителния и животински свят е огромен. Особено когато попадне в океана, където до 2050 г. се очаква да има повече пластмаса, отколкото риба (ако не сторим нужното, за да променим тенденциите и прогнозите на Световния икономически форум). BeBio купичките са здрави и устойчиви на температура. Формите и обемите им са разнообразни, за да отговорят на нуждите на всеки бизнес с кухня или хранителни продукти.

биоразградими купи за салати и супи

ТАРЕЛКИ ЗА УДОБСТВО

Понякога толкова бързаме, хапваме на крак, едва-едва забелязваме какво ядем и изобщо не забелязваме в какво го ядем. Най-често не забелязваме тарелката - чинийката на заведенията за много бързо хранене, уличните лафки и павилиончета за храна. Тя се е превърнала в мерна единица за порция бърза храна, но и в мерна единица за замърсяване на дъното на Черно море с пластмаса. BeBio тарелките, както и всички други биоразградими и компостируеми изделия от нашия каталог, са устойчиви алтернативи на пластмасите. Произведени от естествени растителни суровини, за да намаляват вредата за околната среда. Удобни, ергономични и ефективни в подредбата и съхраняването на продукти в тях. тандартите за екологична опаковка, тогава тя не може да бъде наречена сполучлив избор.

биоразградими тарелки за храна и топли точки

ЛЕКИ КОНТЕЙНЕРИ С КАПАК

Леките бели опаковки за еднократна употреба, в които много често ни поднасят скара, рибка и картофки, също имат екологичен еквивалент - контейнери с капак от захарна тръстика. Попаднали след употреба в природата, а не в домашна или индустриална система за компостиране, те постепенно се разграждат, без да вредят на растителния и животински свят. BeBio контейнерите с капак са произведени от захарна тръстика, по биотехнология, която им позволява да издържат на висока температура и да съхраняват топла храната ни. Тъй като капаците им не уплътняват много добре кутията са подходящи за транспортиране и съхранение на суха храна.

биоразградими контейнери с прикачен капак за храна и бързо хранене - ресторанти и топли точки

ПРОЗРАЧНИ КОНТЕЙНЕРИ С КАПАК ЗА НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА

Събота вечер - време за доставки на храна до домовете по целия свят… Представете си колко опаковки ще излязат от ресторантите и заведенията, ще се завъртят около масите и ще отидат в боклука само за тази една вечер. И почти във всяка поръчка, различна от пица, ще има поне по един прозрачен контейнер с капак - емблемата на опаковката за еднократна употреба. Появата му помогна за истински скок в хранителната индустрия, но стигна до двата въртящи се пластмасови острова в Тихия океан, създадени от сбити от вълните и теченията бутилки, торбички и опаковки за еднократна употреба. Биоразградимите и компостируеми прозрачни контейнерти с капак са решение как тези “острови” да не станат повече. Произведени са от PLA, а капаците им уплътняват много добре кутиите, което прави възможно съхраняването и пренасянето на студени сухи и течни храни. Свойството им да бъдат водо и маслонепропускливи ги прави приложими за различни отрасли в хранително-вкусовата индустрия. Със здравина и гъвкавост, конкуриращи пластмасовите, биоразградимите контейнери опаковки са чудесен избор за пренасяне и доставяне на храна от Вашето заведение и ресторант.

биоразградими контейнери прозрачни

Свържете се с нас

Попълнете формата долу и наш представител ще се свърже с вас