ТОРБИЧКИТЕ, С КОИТО ПОМАГАМЕ НА ПРИРОДАТА

Колкото и да се старае, човек всекидневно се сдобива с няколко торбички за еднократна употреба. В това няма нищо неекологично, стига те да са произведени от бързо възобновяем растителен ресурс като картофено или царевично нишесте и да имат свойството да се разграждат напълно до превръщането им в хумус за обогатяване на почвата. BeBio торбичките са точно такива. Разработени са по технологията BIOCARTENE, благодарение на която са антистатични и антибактериални. Попаднали в или върху тях, вирусите и бактериите се задържат само до 20 минути, докато при найлоновите това трае 24 часа.

ТОРБИЧКИТЕ , С КОИТО ПОМАГАМЕ НА ПРИРОДАТА

ПАЗАРСКИ ТОРБИ ЗА ЧИСТА СЪВЕСТ

За отговорните към природата хора найлоновата пазарска торбичка е по-страшна от диагоналката. И това важи не само за България, но и за онези над 130 държави, които според ООН вече са въвели политики за регулиране на потреблението на найлонови торбички. И тъй като приложението им е огромно и няма търговски обект без пазарска торба - нашето предложение да се предлагат и ползват биоразградими и компостируеми пазарски торби идва съвсем на място. А разградимата BeBio торба е толкова приятна на допир, че при докосване предизвиква усмивки на лицата на хората. Нежна и почти копринена, при внимателно подреждане и натоварване с продукти тя става още по-здрава и надеждна. Подходяща е за ползване във всички мрежи за хранителни продукти и всички останали видове магазини. Предлага се в няколко категории стандартни размери, които издържат около 3, 5 и 8 килограма според дебелината на биомасата, от която са произведени.

биоразградими торбички за пазаруване с дръжки

НАТОРЯВАЩИ ПОЧВАТА ТОРБИЧКИ ЗА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

BeBio торбичките за плодове и зеленчуци носят в себе си надеждата, че можем да намалим вредите върху околната среда. На практика тези торбички са навсякъде - във всички магазини и пазарчета, закусвални, заведения за бързо хранене и ресторанти. Заедно с храната в тях ги разнасяме из града, по пътя, в планината, край реката, на плажа. Накрая ги виждаме в YouTube клипове - като импресии с цветни торбички, носени от вятъра заедно с есенните листа или като гадостите, които някои е открил из океаните в коремчето на морски обитател. Вместо това торбичката трябва да може да се разгражда и да се подлага на компостиране. Ако след пазаруването тя се ползва повторно за събиране на биологичните отпадъци от домакинството, новата й роля ще я направи още по-полезна - попаднала в органична среда, тя и отпадъците в нея може да се превърнат в ценни и обогатяващи почвата вещества. Нашите BeBio торбички издържат до около 3 кг общо тегло на продуктите в тях. Предлагат се навити на ролка, във варианти със и без дръжки. Всяка ролка съдържа по 300 торбички. В тази компактна форма те спестяват място в търговския обект и улесняват използването им.

биоразградими торбички на ролка за плодове и зеленчуци

ТОРБИЧКИ ЗА АПТЕКИ И ЗА ЗДРАВЕ

Торбичката, в която ни подават закупените в аптеката лекарства, трябва да се свързва със здраве - и нашето, и на планетата. А торбичките на BeBio за аптеки може да се разграждат в органична среда и така изборът им по съвест става напълно природосъобразен. Нашите торбичките за аптеки също така са и удобни за употреба тип “усмивка”, опаковани по 200 броя в картонена диспенсерна кутия, в която се съхраняват и се запазват компактно подредени. Кутията и торбичката може да бъдат брандирани с печат до 4 цвята. С персонализирнето им с логото на Вашата аптека, продукт или кауза, този аптекарски консуматив се превръща в рекламен и информационен материал, който попада в ръцете на всеки клиент на аптеката.

биоразградими торбички за аптеки в диспенсерни картонени кутии

ТОРБИ ЗА СМЕТ, КОИТО СЕ РАЗГРАЖДАТ

Когато се изхвърли нещо, то отива някъде, а това може да не е толкова далеч, колкото ни се иска. Но ако торбите и чувалите за смет са биоразградими, те съдействат за разграждане и на боклука при попаднето му в органична среда. Така опакованите в тях биологичните отпадъци, шума и клонки от градината ще се разградят изцяло заедно с торбата и се превръщат в ценни обогатяващи почвата смеси. Препоръчително е това да се прави в домашна или индустриална система за компостиране, с помощта на която срокът за пълното им разграждане се съкращава. Чрез компостирането продуктите на BeBio се връщат в природата и чрез почвата отново се включват в отглеждането на растения за храна и опаковки. В процесите на тази кръгова икономика мнозина виждат модел за намаляване на измененията в климата и спасяване на планетата. BeBio торбите за смет намират приложение навсякъде около нас и са не само добър екологичен избор, но и практично решение с различните обеми, в които се предлагат - 6.5, 10, 30, 70 и 110 литра.

биоразградими торби и чували

БРАНДИРАНЕ НА ТОРБИЧКИ

Брандираната торбичка със сигурност е добро рекламно решение за всеки бизнес. Произведена в удобни размери, с нужната за употребата й дебелина и с качествен печат на лого и информация, тя свързва една марка или продукт с позитивно послание и отговорно решение на един от най-големите проблеми, свързани със замърсяването на околната среда. Така потребителите с екологично съзнание получават удовлетворение от нововъведението във Вашия бизнес и от факта, че компанията Ви изпълнява своята част от задачите за съхраняване на природата. BeBio се грижи за това персонализираната за Вас торбичка да бъде здрава и да изглежда добре, а всичко това да бъде на постижима цена дори при къси тиражи. Свържете се с нас, за да разгледаме заедно детайлите и да и брандираме Вашата пазарска или аптекарска торбичка.

биоразградими торбички брандиране и персонализиране

Свържете се с нас

Попълнете формата долу и наш представител ще се свърже с вас