биоразградими чаши

Изборът на чаша, в която да се поднасят и консумират любимите ни разхлаждащи и топли напитки, се превърна в екзистенциален проблем заради съдбоносните за света ни вреди от замърсяването с пластмаса и въздействието й върху околната среда. Ето защо предлагаме на партньорите си чаши, произведени по сертифицирана биотехнология от PLA - растителен полимер алтернатива на пластамасата. Те се разграждат в органична среда без вредни ефекти за природата и са идеални за бизнеса или семейния пикник. Срокът поставен от Европейската комисия за изхвърляне от употреба на еднократните пластмасови чаши наближава. Ние от BeBio се надяваме това да се случи много по-рано и работим по екологично адекватни предложения за заместващи изделия, произведени от възобновяеми растителни суровини.

 биоразградими  чаши

ЧАШИ ЗА СТУДЕНИ НАПИТКИ И СВЕЖЕСТ

Чашите за еднократна употреба са нещо, което сме престанали да забелязваме, виждаме само напитките в тях. Така и трябва да бъде, ако заменим пластмасовите с биоразградими чаши, вместо да се опитваме да се лишим от удобството, което понякога ни предлагат еднократните опаковки. Съставени от възобновяеми растителни суровини, след изхвърлянето им те се разграждат чрез естественото действие на микроорганизмите в почвата и там се превръщат в хумус за около 90 дни, за да подхрани живота на новите растения. В този смисъл биоразградимите чаши никога не са празни. Портфолиото на BeBio съдържа разнообразни по вид, форма и обем чаши за студени напитки в ХоРеКа опаковки

биоразградими чаши от pla за студени напитки

ЧАШИ ЗА ТОПЛИ НАПИТКИ И УЮТ

Опитайте се да преброите средно в колко пластмасови чаши за еднократна употреба човек пие кафето си в продължение на месец. Много са, ето защо Ирландия вече налага така нареченият  ”данък лате" на всяка чашка за кафе за еднократна употреба. Това е малък опит една страна да овладее замърсявнето с пластмаса и коригирира скоковете в нивата на парниковите газове в последните няколко години. Да се променят навиците на потребителите не е трудно, когато им се предоставят ефективни алтернативи. За нас това са биоразградимите чаши за топли напитки в различни форми и обеми, опаковани в ХоРеКа пакети. Разработването и разпространяването на екологични алтернативи са наши приоритети.

биоразградими чаши за топли напитки

БРАНДИРАНА ЧАША ЗА ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС

Биоразградимите чаши за студени и топли напитки от каталога на BeBio могат да се персонализират за Вашата компания, услуга или продукт. Възможността за пет-цветен печат прави идеята да ги брандирате с лого и послание атрактивна и забавна. Това може да свърже отговорната политика на Вашата марка с онези еко ангажирани потребители, които са толкова взискателни, колкото и лоялни.

биоразградими чаши - брандиране и персонализиране

Свържете се с нас

Попълнете формата долу и наш представител ще се свърже с вас