demo

Управлявате ли бизнес, който има нужда и ползва опаковки или продукти за еднократна употреба? Предполагаме че отговорът е да, защото те са нужни почти навсякъде. Помислете да замените пластмасовите със компостируеми опаковки, ако желаете поколението на хилядолетието да продължи да харчи пари за вашия бизнес. Дните, когато опазването на околната среда нямаше значение за бизнеса, са безвъзвратно отминали. Днес здравословните екологични практики имат значение повече от всичко за обикновения потребител. Всеки иска да бъде част от по-зелена планета, която постоянно е под заплаха от различни замърсявания и лоши практики от безразсъден бизнес.

Вероятно сте се сблъсквали и с много дискусии по отношение на биоразградимост и компостиране и не знаете как бихте могли да насочите това в полза на вашия бизнес. Важно е да се отбележи, че всяка допълнителна опаковка или хранителен продукт, които използвате във вашия бизнес, има по-добра алтернатива за компостиране, която ще отнеме най-вече 180 дни при условия на компостиране, за да се разпадне напълно. Условията за компостиране включват кислород, влажност, топлина и наличие на микроорганизми. Компостният материал ще се преобразува във вода, въглероден диоксид и различни хранителни вещества, които в много отношения са от полза за флората и фауната. И така, какви са някои от предимствата на използването на компостируеми и еднократни опаковки във вашия бизнес?

Сравнение на разходите

Освен че се облагодетелства непосредствената общност от гледна точка на по-добри продукти и възможности за заетост, единствената цел на управлението на бизнеса е да реализира печалба. Същевременно ще реализирате значителни печалби само ако значително намалите оперативните разходи. Икономично е бизнесът да инвестира в продукти за компостиране в сравнение с традиционните пластмасови изделия за еднократна употреба по много начини. Например разходите за депониране на зелени продукти са далеч по-ниски от тези на депата, ако приемем, че вашият бизнес има задачата да изхвърля отпадъчните си продукти в целия град. Освен това растителните и органичните продукти са по-евтини от опаковките на маслена основа, тъй като цената на горивата продължава да варира.

По-зелен свят

Не бихте ли искали да станете част от нов екологичен свят за следващото поколение? Е, продуктите за компостиране са изработени от естествени органични вещества, като възобновяеми растителни материали. С други думи, компостируемите опаковки са създадени за устойчивост, тъй като те „растат“ естествено дори след употреба. Те също са лесно достъпни, особено когато рециклирането се извършва в търговски обекти. Изследванията показват, че приемането на търговско рециклиране на продукти за компостиране може да намали необходимото време за пълно композиране от 180 дни до най-много 50 дни. Това означава, че по-удобни за компостиране продукти могат да бъдат произведени и рециклирани обратно на пазара в най-кратки срокове за насърчаване на по-екологичен свят.

Изградете позитивен имидж на вашия бизнес или марка

Не искате ли клиентите ви да се свържат с вашата твърда позиция по отношение на екологичните практики? Както споменахме по-рано, потребителите все повече осъзнават своята отговорност към околната среда и как трябва да я подобрят. Притежаването на строг подход към въздействието на вашите продукти върху околната среда създава положителен имидж, който създава лоялност на клиентите и марките. Изследванията показват, че клиентите се чувстват по-позитивни и впечатлени, когато купуват от компания, чиято опаковка е направена от рециклирани материали, които могат да бъдат подновени за други цели. Всъщност е обичайно клиентите да предават опаковките за рециклиране на определени места, след като приключат с използването им.

Гъвкав бизнес

Компостируемите опаковки и продукти са гъвкави за използване във всяка индустрия. Например, ако опаковката е била използвана за опаковане на хранителни продукти днес, тя може да бъде рециклирана и използвана за опаковане на играчки следващия път. Приемането на компостируеми опаковки от няколко предприятия означава, че повече от тези продукти ще бъдат достъпни за използване от други индустрии. С други думи, вашият бизнес ще бъде един от начините за промяна и здравословна практика, що се отнася до изцяло опазване на околната среда. Колкото по-компостируеми материали използвате, толкова по-големи възможности създавате за други играчи във вашата индустрия да приемат същото.

Разширете клиентската си база

Както бе споменато по-рано, клиентите предпочитат да купуват от марки, които са наясно със здравословните екологични практики. Можете да използвате компостируеми опаковки като начин за разширяване на обхвата на пазара и по този начин да увеличите клиентската база. Разширяването на клиентската база означава подобрени приходи, което може да доведе до по-добри компенсации и заплати за вашите служители. С други думи, удовлетвореността на служителите и клиентите може да бъде постигната чрез възприемане на практики за опаковане с компост. Животът в пълен зелен свят е мечта за мнозина и всъщност бихме се радвали да станем свидетели на това преди появата на следващото поколение. Започнете от днес с BEBIO и няма да съжалявате нито за миг!

Свържете се с нас

Попълнете формата долу и наш представител ще се свърже с вас